20-02-16 Oude schoenen van Anne

Ik ben gewend altijd ouwe schoenen mee te nemen, met al dat stof etc. vind ik dat goed genoeg. Maar in Dubai, waar ik over moest stappen, voelde ik bij het lopen van het ene naar het andere vliegtuig in de terminal iets aan mijn linker schoen………daar schrok ik toch wel van………de zool was aan de voorkant helemaal los gekomen. Ik durfde niet meer normaal te lopen en vervolgde mijn weg bijna schuifelend, zeker toen ook de rechter schoen het begaf.

Mijn sandalen zaten in mijn koffer in de bagageruimte, dus ik moest het uit zien te houden tot ik mijn koffer in Chennai op de plaats van bestemming terug had.

Dat bracht me op een idee……..ik ben gewend altijd een (gefantaseerd) verhaal te vertellen op de plaatsen waar ik kom en de kinderen te vermaken. Bij mijn optreden vertelde ik, dat er niemand was om mij op te halen en dat ik de hele afstand van het vliegtuig tot Chennai moest lopen met 2 koffers en een rugzak en ja……….dat is te veel voor die ouwe schoenen. En als je de zool naar beneden doet is het net een blaffende hond………grrrrr……grrrrr…….waf, waf. Werkelijk overal groot succes, dus ik heb die schoenen de hele reis meegesleept tot het bezoek aan het laatste kindertehuis in Egmore.

 


Naar nieuws overzicht