Gerealiseerde projecten

image

Bouw Singampunari College opgeleverd

Bouw Singampunari College voor Arts en Science is in september 2016 opgeleverd. Zoals eerder al gemeld, is in Singampunari een College for Arts en Science gepland. Dit College is met name bedoeld voor kansarme meisjes en jonge vrouwen uit de plattelandsomgeving van Singampunari (gelegen in de Tamil Nadu provincie in Zuid-India).
Lees meer...
image

Project Sanitairgebouw Perambalur opgeleverd

Project Perambalur, opgeleverd eind 2017! De boarding heeft een aantal van 250 meisjes. De sanitaire voorzieningen voor deze kinderen zijn niet toereikend en voor deel onbruikbaar. De ruimtes zijn ook veel te krap en de deuren van toiletten en douche cabines slaan tegen de centraal gelegen wasbak aan, waardoor er een zeer slechte doorstroming on
Lees meer...
image

Vandavasi-toiletgebouw voor de school (#133)

Op een school in Vandavasi zijn slechts 8 toiletten voor 1050 leerlingen! Wij gaan een nieuw toiletgebouw bouwen voor een veiligere en hygiënische situatie voor de meisjes.
Lees meer...
image

Damaracherla - nieuw schoolgebouw (#123)

GEREALISEERD! De school in Damaracherla is veel te klein om de 800 kinderen onder te brengen.....
Lees meer...

De Stichting Thomas Bouwprojecten heeft in 1992 haar eerste kindertehuis opgeleverd: Lucia home for Children te Avadi (Tamil Nadu). Sindsdien zijn er vele bouwprojecten gevolgd.

Kaart met lokaties gerealiseerde projecten

Download overzicht gerealiseerde projecten tot 1-1-2018