Nieuw toiletgebouw in Oddangtangel

Informatie  
Startdatum
Status
09 jan 2018
In uitvoering
Omschrijving

Oddantangel   september 2017

Deze plaats ligt ongeveer 120 km oostelijk van Chennai en er is een school met ruim 300 kinderen Om te blijven voldoen aan de eisen van de overheid is men verplicht om gescheiden toiletten voor de jongens en de meisjes te maken.

Het is een arme streek, waar de ouders koelie zijn, die niet veel kunnen bijdragen, noch voor de school, noch voor de boarding.

Hier hebben we het nieuwe toiletblok voor de jongens uitgezet.  Aangezien op de geplande plek een muur van een voorraad schuur  stond, hebben we het nieuwe gebouwtje een halve meter in noordelijke richting verplaatst. Het komt nu  anderhalve meter van de septic tank. Het gebouw bestaat uit een viertal toiletten, vijf badkamers en een wasbak. Planning is dat gebouw in het voorjaar van 2018 gereed is.

De toiletten van het meisjes  internaat moeten op korte termijn worden aangepakt: zijn in zeer slechte staat en lichtelijk verzakt.

Hierbij twee foto’s van de huidige toestand van de achterkant van de toiletten. In het midden ziet u de breuk en de verzakking.Terug naar het projectenoverzicht