image

Schoolgebouw Walajabad

Schoolgebouw in Walajabad: Helpt U mee om de kinderen van de laagste groepen van de school een nieuw gebouw te geven?
Lees meer...
image

Jubileumproject Chebrolu 4 schoolklassen

Chebrolu ligt in de delta van de heilige Krishna rivier. In 2008 hebben wij er een school gerealiseerd die veel kinderen trekt. De ruimte is niet meer voldoende voor de 650 leerlingen.
Lees meer...

Werving voor onderhoud in Mondosoro

Onderhoud in Mondasoro circa 8000 euro... Mondasoro is een kleine nederzetting in de bergen van de staat Orissa. Monda is berg en soro is rand, dus aan de rand van de bergen.
Lees meer...
image

Nieuw schoolgebouw in Sri Kalahasti

De school met 190 leerlingen is gehuisvest in een paar gebouwen die eigenlijk allemaal van slechte kwaliteit zijn. Een nieuw gebouw zal de ruimteproblemen wegnemen.
Lees meer...
image

Project Pillavandatti opgeleverd

Pillavandatti is een dorpje ver van de bewoonde wereld ter hoogte van Trichi niet ver van de kust. Oorspronkelijk gesticht door de Fransen, getuige de grote kerk , gebouwd in 1845, die met wat fantasie iets weg heeft van de Notre Dame en een graf van een fransman. Leer verder...
Lees meer...
image

Bouw Singampunari College opgeleverd

Bouw Singampunari College voor Arts en Science is in september 2016 opgeleverd. Zoals eerder al gemeld, is in Singampunari een College for Arts en Science gepland. Dit College is met name bedoeld voor kansarme meisjes en jonge vrouwen uit de plattelandsomgeving van Singampunari (gelegen in de Tamil Nadu provincie in Zuid-India).
Lees meer...
image

Fotoverhalen

Beeld zegt soms meer dan duizend woorden. Bekijk beelden, verhalen, filmpjes van de Indiase kinderen in verschillende dorpen / kostscholen.
Lees meer...
image

Project Sanitairgebouw Perambalur opgeleverd

Project Perambalur, opgeleverd eind 2017! De boarding heeft een aantal van 250 meisjes. De sanitaire voorzieningen voor deze kinderen zijn niet toereikend en voor deel onbruikbaar. De ruimtes zijn ook veel te krap en de deuren van toiletten en douche cabines slaan tegen de centraal gelegen wasbak aan, waardoor er een zeer slechte doorstroming on
Lees meer...
image

Vandavasi-toiletgebouw voor de school (#133)

Op een school in Vandavasi zijn slechts 8 toiletten voor 1050 leerlingen! Wij gaan een nieuw toiletgebouw bouwen voor een veiligere en hygiënische situatie voor de meisjes.
Lees meer...
image

Damaracherla - nieuw schoolgebouw (#123)

GEREALISEERD! De school in Damaracherla is veel te klein om de 800 kinderen onder te brengen.....
Lees meer...
image

Standaard kindertehuis

In Perumalpalayam staat een van onze standaard kindertehuizen...
Lees meer...
image

Standaard toiletgebouw

Een van onze standaard toiletgebouwen staat in......
Lees meer...