Gerealiseerde projecten

image

Damaracherla - nieuw schoolgebouw (#123)

GEREALISEERD! De school in Damaracherla is veel te klein om de 800 kinderen onder te brengen.....
Lees meer...
image

Vandavasi-toiletgebouw voor de school (#133)

Op een school in Vandavasi zijn slechts 8 toiletten voor 1050 leerlingen! Wij gaan een nieuw toiletgebouw bouwen voor een veiligere en hygiënische situatie voor de meisjes.
Lees meer...

Eindrapportage Damarachela (#123)

De Eindrapportage van Damarachela is opgeleverd.
Lees meer...
image

Fotoverhalen

Beeld zegt soms meer dan duizend woorden. Bekijk beelden, verhalen, filmpjes van de Indiase kinderen in verschillende dorpen / kostscholen.
Lees meer...
image

Bouw Singampunari College opgeleverd

Bouw Singampunari College voor Arts en Science is in september 2016 opgeleverd. Zoals eerder al gemeld, is in Singampunari een College for Arts en Science gepland. Dit College is met name bedoeld voor kansarme meisjes en jonge vrouwen uit de plattelandsomgeving van Singampunari (gelegen in de Tamil Nadu provincie in Zuid-India).
Lees meer...
image

Project Pillavandatti opgeleverd

Pillavandatti is een dorpje ver van de bewoonde wereld ter hoogte van Trichi niet ver van de kust. Oorspronkelijk gesticht door de Fransen, getuige de grote kerk , gebouwd in 1845, die met wat fantasie iets weg heeft van de Notre Dame en een graf van een fransman. Leer verder...
Lees meer...

Perambalur

In de stad Perambalur beheren de zusters Franciscanessen een scholengemeenschap voor lager- en middelbaar onderwijs voor ruim 2000 meisjes. Tevens bevindt zich hier een internaat voor 250 meisjes met een sanitaire voorziening die in zeer slechte staat en sterk verouderd was.
Lees meer...

Pannaikadu en Sri Kalahasti

Pannaikadu, een bergstadje in de Kodai Hills ten westen van de stad Dindigul in de zuidelijke staat Tamil Naduh. Acht jaar geleden bouwden we daar een school met acht klaslokalen, die nodig was ter vervanging van verschillende ruimten in de buurt, waar klasjes waren ondergebracht.
Lees meer...

Pannaikadu project in aanbouw

De school in Pannaikadu, door ons gebouwd in 2008, had dringend uitbreiding nodig. Die komt er in de vorm van een verdieping
Lees meer...

Impressie Pannaikadu

De uitbreiding van de school is gerealiseerd
Lees meer...

Pannaikadu, plechtige inwijding verdieping

Op 25 februari 2018 is de verdieping met 4 klassen voor de school in Pannaikadu plechtig ingezegend.
Lees meer...

De Stichting Thomas Bouwprojecten heeft in 1992 haar eerste kindertehuis opgeleverd: Lucia home for Children te Avadi (Tamil Nadu). Sindsdien zijn er vele bouwprojecten gevolgd.

Kaart met lokaties gerealiseerde projecten

Download overzicht gerealiseerde projecten tot 1-1-2018