Communicatie ondersteuner bestuur: Ilse Sonderkamp

Ik ben sinds februari 1961 Ilse Sonderkamp. Geboren in Nijmegen als oudste van 8. Als kind enkele jaren opgegroeid in North Ryde, New South Wales, Australië, waarna ons gezin neerstreek in het Limburgse. Behalve een aantal jaar in Rotterdam heb ik altijd met veel plezier in Limburg gewoond, nu alweer ruim 35 jaar in een oude boerderij in Helden. Onze inmiddels uitgevlogen kroost is gelukkig ook nog veelvuldig op het thuishonk te vinden.

Momenteel werk ik bij De Kemp, een kwekerij van aardbeiplanten, aspergeplanten, ribesplanten en onderstammen. Behalve het ontzorgen van het salesteam mag ik de processen en de knelpunten van de diversie divisies naar boven halen en in kaart brengen. Daar waar IT aan de beoogde oplossing kan bijdragen neem ik het voortouw.

Mijn vrije tijd besteed ik graag aan gezin en familie, zing ik in een close-harmony kwartet met 3 van mijn zusjes, en probeer ik verwoed de Spaanse taal onder de knie te krijgen. En vanzelfsprekend staat de Vastelaovend bovenaan in de agenda.

Onze jongste dochter Sterre Maessen die architectuur studeert aan de universiteit in Delft is sinds enkele jaren projectleider bij Stichting Thomas Bouwprojecten, en een enthousiast pleiter voor de doelen die de Stichting nastreeft. Door haar verhalen ben ik de Stichting Thomas Bouwprojecten gaan volgen, en toen duidelijk werd dat men op communicatievlak versterking zocht heb ik mijn hulp aangeboden.

Ik hoop dat ik met mijn kennis en ervaring Stichting Thomas Bouwprojecten werk uit handen kan nemen en op die manier mijn steentje kan bijdragen in het verwezenlijken van de doelstellingen.

Ilse