Bijna gereed. Vepery. M&R project 2

Vepery. Onderhoudswerkzaamheden aan de kostschool

Op het "St.Antony’s Home for Children" waar op dit moment ongeveer 50 kinderen verblijven moeten diverse onderhoudswerkzaamheden worden uitgevoerd.

De bestaande gemetselde watertank is kapot en wordt afgebroken. De vloer hieronder moet hersteld worden en wordt daarna met tegels afgewerkt zodat hij waterdicht is. Ook de veranda moet op die plaats hersteld worden door een gemetselde muur van een meter hoogte.
Voor de water voorziening gaan we een nieuwe kunststof watertank plaatsen en deze aansluiten op het bestaande watersysteem.

In de bestaande keukenmuur wordt een raam aangebracht van een bij een meter. Ook wordt de haardplek in de keuken gerepareerd.

De diverse scheuren in de binnen en buiten muren van de kostschool worden opgeschoond en gevuld met kit.

Kapot muggengaas wordt vervangen. Beschadigd pleisterwerk aan de buitenkant wordt doormiddel van kippengaas en pleister gerepareerd. De bestaande muren en plafonds van de kostschool worden schoongemaakt en opnieuw in de verf gezet.

De totale kosten van alle werkzaamheden bedragen ongeveer € 12.500 en ze worden geheel door onze Stichting betaald.

Omdat er door Corona geen kinderen op de kostschool aanwezig zijn konden de werkzaamheden vlug worden opgestart en uitgevoerd.

Op 23 oktober (2021) werd het opgeknapte gebouw feestelijk ingezegend en werd er een herinneringsplaquette onthuld..

De kosten voor deze onderhoudswerkzaamheden werden uiteindelijk €12750

Het totale project werd echter veel duurder omdat tijdens de uitvoering bleek dat er veel extra schilderwerk nodig was.

Op advies van de projectleiders hebben we besloten om ook dat werk maar meteen uit te voeren. Daardoor kwam er nog een bedrag van €.4550 bij zodat het geheel op een bedrag van € 17.3000 uitkwam